Ma 2019 augusztus 20. István napja van. Holnap Sámuel, Hajna napja lesz.
Megint produkálja magát Fekete-Győr András

Megint produkálja magát Fekete-Győr András

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Bandi hülyének nézi a magyar embereket.

“Orbán Viktor korrupt kormányfő koromfekete szégyenfalak mögé bújva, sötétben tapogatózva, az emberektől távol értékelt évet.” – jelentette ki Fekete Győr András, a szabad szemmel láthatatlan Momentum nevű mikropárt kétségbeesett vezetője. A program, vízió és eredeti ötletek nélküli “politikus” Facebook oldaláról kiderült, egész hetes országjárásra indul, amelynek során megpróbálja meggyőzni a kormánynak harmadszorra is kétharmados felhatalmazást adó magyar embereket arról, hogy Orbán Viktor elüldözte a CEU-t, romba döntötte a Magyar Tudományos Akadémiát.

Fekete-Győr András posztjából az is kiderül, hogy a Momentum nem bízik abban, hogy a következő nyolc évben sikerül csinálni is valamit az egészségüggyel, oktatással és szegénységgel. A “pártelnök” a miniszterelnök évértékelőjét “gyáva és önleleplező” beszédnek nevezte, és valamiért felhatalmazva éri magát arra, hogy az emberekkel közösen értékelje az évet.

Ma Miskolcon a szeretteink, barátaink elvándorlásáról.  
Kedden Debrecenben a fideszes politikusbűnözésről.
Szerdán Szegeden az oktatás lezüllesztéséről.  
Csütörtökön Pécsett a Fidesz-propagandáról.
Pénteken Szombathelyen a rabszolgatörvényről.  
Szombaton Sopronban a lakhatási válságról.

– olvasható a közösségi oldalon. 

Fekete-Győr András emlékeztet, a Momentum európai parlamenti kampányindítója vasárnap lesz, mintha bármi közük is lenne a politikához. 

]]>www.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (4) Rejtőzködő magyarország (171) Történelem (6) Szépségápolás (15) Heti lámpás (210) Irodalmi kávéház (468) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Nagyvilág (1388) Mozaik (6) Életmód (1) Politika (1571) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (620) Jobbegyenes (1575) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (37) Tereb (133) Mondom a magamét (3844) Belföld (5) Gasztronómia (539) Flag gondolja (33) Sport (728) Egészség (50) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>